Nahanhoito

Laukkumme on valmistettu kasviparkitusta nahasta. Se on erittäin vahva ja kestävä materiaali, mutta väistämättä sen käyttöikä ja ulkonäkö riippuvat suurelta osin säännöllisestä ja asianmukaisesta hoidosta. On tärkeä muistaa että erilaiset nahkatyypit käyttäytyvät eri tavoin ja nämä ohjeet on tarkoitettu Stella Soomlaiksen laukuille.

Yksi tärkeimmistä suunnitteluperiaatteistamme on, että laukku on helposti huollettavissa ja tarvittaessa korjattavissa. Yhden laukun tulisi olla yhden tai useamman käyttäjän käytettävissä vuosikymmenien ajan tai siirtyvän sukupolvelta toiselle.

Elinkaarensa lopussa laukun materiaalin on oltava uudelleenkäytettävissä. Hyvin hoidetun laukun nahasta voimme tehdä pienempiä tuotteita toiselle kierrokselle.

Tärkeät hoito-ohjeet kasviparkitulle nahkalaukulle:


1. Vältä pitkäaikaista suoraa auringonvaloa, koska se voi vaikuttaa nahan väriin. Vaaleat ja kirkkaat värit tummenee.

2. Luonnollisesti käsitelty kasviparkittu nahka on herkkä suurille lämmön muutoksille. Se muuttaa muotoaan ja rakennetta. Älä käytä kuumaa vettä putsaamiseen ja anna kuivua huoneenlämmössä kun märkä. Vältä kuumia pattereita.

3. Aito nahka ja käsidesit eivät sovi yhteen. Se voi roiskuessaan pilata nahan. Säilytä käsidesiä erikseen laukun taskussa tai jopa minigrip pussissa.

Säännöllinen hoito


Säännöllinen hoito riittää eikä laukkusi tarvitse perusteellista puhdistusta usein. Pyyhi kostealla liinalla ja lisää kosteuttavaa nahkarasvaa. Tee tämä säännöllisesti ja käytä vain pieni määrä rasvaa kerrallaan.

Perusteellisempaa huoltoa suosittelemme kerran vuodessa. Se vaatii vähän kärsivällisyyttä ja oikeat välineet, mutta onnistuu hyvin kotona. Tarvittaessa teemme sen kuitenkin mielellämme puolestasi. Infoa palvelusta löydät täältä.

Jos haluat tehdä laukkusi perusteellisen puhdistuksen kotona, lue alla olevat ohjeet:


1. Pyyhi lika ja rasvatahrat kostealla liinalla.

2. Voit käyttää nahalle tarkoitettua nahkasaippuaa tai puhdistusainetta. Vältä kuumaa vettä tahroja pyyhkiessä. Puristele ylimääräinen vesi ja puhdistusaine sienestä niin että käytät vain pesuaineen vaahtoa. Käytä pyörivää liikettä ja puhdista laukku kauttaaltaan, näin vältät jälkiä ja värimuutoksia. Pyyhi vaahto ja kuivaa puhtaalla liinalla.

3. Puhdistuksen jälkeen lisää nahkarasvaa sienellä ja kiillota pinta kuivalla ja puhtaalla liinalla.

Löydät meidän studiolta ja verkkokaupasta valikoiman tuotteita jotka tekevät puhdistamisen helpoksi kotioloissa. Koska kaikki nahat reagoivat tuotteisiin eri tavoin, suosittelemme testaamaan ainetta ensin pienelle alueelle piilossa olevaan kohtaan.

Jälkihoito palvelu - mitä se tarkoittaa?


Puhdistuksen, rasvaamisen ja suojaamisen lisäksi me myös vaihdamme rikkoutuneet ja kuluneet osat uusiin ja meillä on myös niksit saada laukkusi näyttämään hyvältä käytön jälkeen.


Suosittelemme tuomaan laukun jälkihuoltoon 6-12 kuukauden käytön jälkeen. Annamme sinulle suosituksen, laukun kunnosta riippuen, kuinka usein laukkua kannattaa huoltaa. Yleensä hyvä aikaväli on 6-24 kuukautta riippuen laukun väristä (vaaleampaa laukkua tarvitsee puhdistaa useammin), kuinka usein sitä on käytetty ja kuinka paljon tavaraa sillä kannetaan.


Varataksesi ajan, kirjoita meille: design@stellasoomlais.com

Round 2


Meille on tärkeää pitää laukkujemme materiaali mahdollisimman pitkään käytössä. Käytettyjen laukkujen palauttamisen helpottamiseksi (pitkän ja rakastavan hoidon jälkeen, tietysti) tarjoamme hyvityksen seuraavasta ostoksestasi. Hyvityksen summa riippuu laukun kunnosta. Joten kannattaa pitää hyvää huolta laukustasi.

Kirjaimellisesti :)