Menu

Erikoistarjous

MUUTOKSEN TUULET

 

Tämä kevät on ollut erityisen haastava kaikille, myöskin meidän pienelle nahkastudiolle.  Hätätilanteen alussa ilmoitimme selviytymissuunnitelmastamme – tarjosimme asiakkaille lyhytaikaisesti (meille) äärimmäisen suuren alennuksen. Saimme poikkeuksellisen paljon tilauksia, jotka auttoivat meitä huomioimaan tuotantomme sekä liiketoiminamme pullonkaulat. Olemme kiitollisia kaikille kannattajillemme - tämä kokemus oli meille erittäin arvokas.

 

Maailma on muuttunut ja opettelemme nyt uutta arkea. Haluamme saavuttaa uusia korkeuksia ja haastaa nykyistä nahkatarvikevalmistuksen tuotantojärjestelmää. Jotta voisimme saada aikaan suuremman vaikutuksen ja todellakin vaikuttaa toiminta-alallamme, meidän on kasvatettava tuotantomme saadakseen selville pystymmekö toteuttamaan kiertotalouskonseptiamme myös perinteisemmillä tuotantolinjoilla sekä laajemmassa mittakaavassa.

 

Käynnistämme ensimmäisen laajemman kokeilun tuotantoprosessien ja -tekniikoiden tehostamisessa loka-marraskuussa yhteistyössä tartolaisen yhteistyökumppanimme kanssa. Suunnitelman tehokkuuden testaamiseksi tarvitsemme suuremmat tilaus- ja tuotantomäärät. Niiden avulla havaitsemme nopeasti ratkaisut tuotanto- ja toimituslinjan pullonkauloihin.

 

Siksi etsimme ihmisiä, jotka haluavat auttaa meitä saavuttamaan tämän tavoitteen. Tarjoamme 25%: n alennuksen vain mustan nahan tilauksista pyytäen vastineeksi kärsivällisyytä koska tämän tuotannollisesti valmistetun koe-erän valmistus- sekä toimitusajat jäävät loka-marraskuuhun.


Tarjous on rajoitettu 10.09 saakka tai kunnes tarvittavat tilausmäärät saavutetaan.

 

***


ERIKOISTARJOUS

 

Mustasta nahasta valmistetut tuotteet: -25%

 

Valmistusaika: loka-marraskuu

 

Verkkokauppa: https://stellasoomlais.com/kauppa

 

Tarjouskoodi: REFORM (koodi syötetään ennen maksamista)

 

Kysy lisätietoja: design@stellasoomlais.com